МБП го отвара својот огранок во Кратово

Заради подобра комуникација и големиот интерес, Македонско – Бугарско Пријателство го отвара својот огранок во Кратово.

По тој повод на 19.03.2016 год. ги покануваме сите граѓани, членови и симпатизери да присуствуваат на отварањето и бидат наши гости на настанот.

Канцелариите на здружението ќе бидат отворени за секаква информација поврзана со наши проекти, акции и слично.

Локација на настанот:

 19 март 2016 год. Сабота, во 17.00 часот

ул. Питу Гули  бр. 9, Кратово (во центрот на градот)

You May Also Like