МБП и во Кратово

На 19.03.2016 год., Македонско – Бугарско Пријателство го отвари својот  огранок во Кратово. На официјалното отворањето присуствуваа граѓани, членови и симпатизери.

Видете го настанот преку слика.

You May Also Like