Во Гостивар се отвора следниот огранок на МБП

На 01.04.2016 год., петок, здружението за Македонско – Бугарско Пријателство го отвара својот огранок во Гостивар. Ги покануваме сите заинтересирани граѓани, пријатели и членови одблиску да се запознаат со нашите активности и проекти.

Свечено отворање во 19.00 часот во просториите на здружението ул. „Мајор Чеде Филипоски“ бр.22  во центарот на Гостивар.

You May Also Like