Следниот огранок МБП го отвара во Кочани

На  27.03.2016 год., во 14.00 часот, на “Кеј на револуцијата “бр. 29,

МБП го отвара својот следен огранок.

Ги повикуваме сите граѓани ,пријатели и членови да присуствуваат и преку овој настан да разменименуваме искуства и  градиме пријателство.

You May Also Like