ТУРЦИТЕ СИ ГО ИЗБРАА ЕРДОГАН ЗА СУЛТАН

            Претседателот на Турција, Реџеп Таип Ердоган победи со „тесна“ разлика за широки овластувања. Неубедливата победа на референдумот изразена во 2-3 проценти разлика, покажа

Read more

“Road To Nowhere” Well we know where we’re goin’ But we don’t know where we’ve been Аnd we know what we’re knowin’ But we can’t say what we’ve seen And we’re not little children And we know what we want And the future is certain Give us time to work it out TALKING HEADS

Витербо e град во близина на Рим. Познат е како градот во кој се одржал најдолгиот избор за папа ( 1268-1271) Добрите граѓани на

Read more