Претседателот на МБП испрати телеграми по повод националниот празник на Бугарија

Претседателот на МБП г-н Петар Колев, по повод националниот празник “Ден на Съединението” испрати телеграма до премиерот на Р.Бугарија, г-н Бојко Борисов.

Телеграма со честитки испрати и до заменик премиерот и министер за одбрана на Р. Бугарија, г-н Красимир Каракачанов.

 

You May Also Like