МБП ОТВAРА ОГРАНОК ВО ДЕЛЧЕВО

Во Делчево, сабота 16.07.2016 год. во 19.00 часот, во канцелариите на здружението на ул. Маршал Тито бр.108, официјално ќе биде отворен огранокот на здружението

„Македонско – Бугарско пријателство”.

По тој повод свечениот коктел ќе се одржи, во 19.30 часот во ресторанот „Либеро“.

Поканети се сите заинтересирани граѓани да присуствуваат на овој настан и одблиску да се запознаат со нашите активности.

 

Со почит,

Македонско-Бугарско Пријателство

You May Also Like