МБП отвара свој огранок во Охрид

Здружението за Македонско – Бугарско Пријателство на 09.04. 2016 год. го отвара следниот огранок во  Охрид.

По тој повод Ве каниме на свечено отворање на кацеларијата, во 16.00 часот на ул. Партизанска, л. Б (до ресторан Орфеј). Настанот ќе продолжи со коктел во хотел Милениум од 17.00 часот.

На настанот ќе бидат претставени активностите и идните иницијативи на здружението.

 

//Со почит,

Македонско – Бугарско Пријателство

You May Also Like