МБП отвара свој огранок во Прилеп

Во сабота на 14.05.2016 година во Прилеп ќе биде официјално отворен огранокот на здружението „Македонско – Бугарско пријателство”.

По тој повод организираме свечен коктел кој ќе се одржи во ресторан „Македонска куќа“ од 17 – 19 часот. Поканети се сите заинтересирани граѓани да присуствуваат и одблиску да се запознаат со нашите цели и активности.

Со почит,

Членовите на Здружението

You May Also Like