Препорачано од уредникот

И додека власта и опозицијата се договараат за да се договорат, ви препорачуваме две четива за на плажа или каде веќе сте решиле да ги поминете годишните одмори (ако воопшто ги имате).
Првото е објавено во почетокот на минатата година од “странска издавачка куќа”, додека второто е од ова лето и во издание на издавачи од земјава-уживајте и пријатен одмор.

Четиво број 1           и             Четиво број 2

… уживајте …

You May Also Like