МБП отвра огранок во Велес

Во Велес официјално ќе биде отворен огранокот на здружението „Македонско – Бугарско пријателство”- Вардар.

По тој повод, во сабота 21.05.2016 год. во 19.00 часот, организираме свечен коктел кој ќе се одржи, во хотел „Романтик“ – Велешко Езеро.

Поканети се сите заинтересирани граѓани да присуствуваат на овој настан и одблиску да се запознаат со нашите активности.

 

Со почит,

Македонско-Бугарско Пријателство.

You May Also Like