МБП отвара огранок во Кавадарци

На 23.04.2016 год., сабота, здружението за Македонско – Бугарско Пријателство го отвара својот огранок во Кавадарци. Ги покануваме сите заинтересирани граѓани, членови и пријатели одблиску да се запознаат со нашите активности и проекти.

Свечено отворање во 18.00 часот во просториите на здружението ул. „Пано Мударов“ бр.3  во центарот на Кавадарци,   настанот ќе продолжи со коктел во 19.00 часот во ресторан “Ramazzoti”.

Поврзани вести