МБП Битола со ново раководство

            Членовите и симпатизерите на МБП-Битола во саботата навечер го избраа  новото раководство на битолскиот огранок. За претседател на огранокот беше избран Славчо Русомаров, потпретседател Антоанета Марковска, а должноста секретар ќе ја извршува Тамара Кулуковска.

            Битолскиот огранок е сместен на нова локација, на ул.29 ноември бр. 29 ( наспроти Домот на културата)

            На членовите и симпатизерите на МБП им се заблагодаруваме за покажаната соработка и им посакуваме успех во понатамошната работа.

Заинтересираните можат да стапат во контакт со МБП на тел.075 601-683 и 00359 876 013-234  Антоанета Марковска.

 

You May Also Like