МБП-КУМАНОВО СО НОВО РАКОВОДСТВО И НОВА КАНЦЕЛАРИЈА

 Здружението за Македонско-Бугарско пријателство-МБП избра ново раководство во Куманово. За претседател беше именувана Фросина Китановска, за подпредседател Даниел Николовски а за секретар Елеонора Митровска. На свечениот момент присуствуваа председателот на МБП Петар Колев и ген.секретар Димче Петковски. Им посакуваме успех на колегите во Куманово.

 

You May Also Like