ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА МБП

Редовното годишно собрание на Здружението за  Македонско-Бугарско пријателство, ќе се одржи во недела 09.10.2016 година, со почеток во 12:00 часот во хотел Александар Палас.

You May Also Like