МБП отвара огранок во Куманово

На 27.04.2016 год., среда, здружението за Македонско – Бугарско Пријателство го отвара својот огранок во Куманово. Ги покануваме сите заинтересирани граѓани, членови и пријатели одблиску да се запознаат со нашите активности и проекти.

Свечено отворање во 19.00 часот во просториите на здружението ул. „Октомвриска Револуција“ бб.   настанот ќе продолжи со коктел во 19.30 часот во ресторан “Рим Париз”

You May Also Like