МБП и високи претставници на Софиската област во посета на Охрид и Струга

На покана на здружението за Македонско- Бугарско пријателство, во Охрид и Струга, допатуваа обласниот управител (гувернатор), двајца заменици и поголем дел од администрацијата на Софиската област.

 

Види повеќе тука  >>>

You May Also Like