Која е позицијата на Бугарија, во однос на случувањата во Македонија ?

На Бугарската Национална Телевизија емисија на тема

“Ситуацијата во Македонија, Каква е позицијата на Бугарија?”

Гости во емисијата “денот започнува”европратеникот Ангел Џамбаски  и Андреј Ковачев.

Гледајте го во целост интервјуто  на следниот линк …

Европратениците за Македонија

 

(извор БНТ)

You May Also Like