MБП во Пробиштип со нови простории во центарот на градот

Здружението за Македонско-Бугарско пријателство од Пробиштип со нови простории во центарот на градот на ул. Јаким Стојковски бр. 10

probistippПосле многу години бугарското знаме заедно со македонското повторно се развеја на Пробиштипските улици како симболи на добрососедство и пријателство.

Канцелариите на здружението се отворени за секаква информација поврзана со наши проекти, акции и слично.

 

probistip

You May Also Like