МБП на гости кај бугарскиот амбасадор во Скопје

По повод коледните и новогодишните празници на 15 ти декември во амбасадата на Р. Бугарија во Скопје се оддржа свечен коктел и концерт во организација на амбасадорот Иван Петков.

На покана на амбасадорот, а на наше огромно задоволство, на настанот беа присутни претставници на Здружението за Македонско-Бугарско Пријателство- Скопје.

Од страна на претседателот на МБП, г-дин Петар Колев, а во име на здружението се заблагодари на амбасадата на Р.Бугарија за поканата, со желби за уште поголема соработка на двете земји во идната 2017 год., за здравје, успех и берќет.

 

You May Also Like