проект „Стекнуваме здрави животни навики“

Огранокот на здружението „Македонско – Бугарско пријателство“ од Прилеп на 17ти и 18ти септември ќе го спроведи проектот „Стекнуваме здрави животни навики“.

Програмата е организирана во два дена, од кои во сабота е наменета за деца и родители, а во недела за млади и сите оние кои имаат интерес за понудените теми на предавањата.

Ги покануваме сите заинтересирани да ни се приклучат како слушатели, но и активни учесници, во ресторанот на хотел Атлас Сити Центар – Прилеп.

Детали за самиот проект и програмата ќе најдете на следниов линк: Стекнуваме здрави животни навики

You May Also Like