Македонско – Бугарско пријателство отвара огранок во Скопје

Почитувани,

Здружението за Македонско – Бугарско пријателство успешно продолжи со своето проширување и го отвора својот централен огранок во главниот град Скопје. По тоj повод организираме средба и коктел на 20.02.2016 год. вo ресторан Журнал Скопје од 19 часот.

На настанот  ќе бидат презентирани активностите на  здружението во изминатиот период како и инициативите и планираните активности за развој во иднина.На овој настан ќе земат учество претставници од следните градови : Скопје, Битола, Штип, Велес, Кочани, Куманово, Охрид, Прилеп, Кавадарци, Неготино, Крива Паланка, Пробоштип, Гевгелија, Струмица, Делчево, Радовиш, Тетово, Кичево, Виница, Крушево и др.

 

Со почит,

Здружение за Македонско – Бугарско Пријателство.

You May Also Like